mandag den 19. maj 2014

Brownies med Skumfiduser

En lækker og snasket brownie, som lige får det ekstra med lidt skumfiduser.

Og der er en lille twist, - den er lavet med fuldkornsmel. Det giver den en skøn, lidt nødde-agtig struktur.

Brownies med Skumfiduser
(inspireret af Texanerin.com)
30 stk.

Ingredienser:
300 gr. sukker
125 ml. solsikke eller rapsolie
3 æg
4 tsk. vaniljeessens
70 gr. kakao
175 gr. grahamsmel
1 håndfuld mini skumfiduser

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 C. Beklæd et ovnfast fad, ca. 25x15 cm. med bagepapir.

  1. Rør sukker og olie sammen, lad det trække i nogle minutter.
  2. Rør æg og vaniljeessens i, rør til det er grundigt blandet sammen.
  3. Rør nu kakao og mel i blandingen, rør kun indtil det er blandet sammen, ikke mere, da konsistensen på kagen kan risikere at ændre sig ved for meget omrøring.
  4. Fordel dejen i det ovnfaste fad, fordel skumfiduser over hele kagen, eller noget af den (alt efter smag og behag) Tryk skumfiduserne ned i dejen.
  5. Bag i ovnen i 18 minutter. Kagen vil fortsat være meget blød og klistret, - det skal den være.
  6. Lad kagen køle af i fadet, skær den ud i tern og server. 

*Kagen er meget blød i midten, hvis den er for blød til dig, kan du skære det yderste i tern, fjerne dem og bage midten af kagen i 5 minutter i en varm ovn. MEN, den er altså lækker, især når den er snasket som den er i midten :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar