tirsdag den 14. maj 2013

Rocky Road Brownies

Jeg er kæmpe brownie fan. Og fan af skumfiduser. Jeg har længe ville bage med skumfiduser og det endte med at blive en omgang Rocky Road Brownies.

Jeg frøs halvdelen ned, de blev serveret til en middag og smagte også godt frosne :-)

Der er kommet lidt nyt herinde på bloggen, en side med lidt baggrund for bloggen Bag bloggen og en PRINT knap, som du finder under hvert indlæg.

Rocky Road Brownie

Rocky Road Brownie
(Opskrift fra sweet2eatbaking)
Ca. 30-40 stk

Ingredienser:
250 gr. usaltet blødt smør
350 gr. sukker
2 æg
1 tsk. vanilje
1/4 tsk. salt
3/4 tsk. bagepulver
80 gr. kakao
450 gr. mel
65 gr. mini skumfiduser
70 gr. hakkede hasselnødder (eller anden nød)
150 gr. chokoladeknapper

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir.
Pisk smør og sukker hvidt, tilføj æg og vanilje, pisk godt. I en anden skål, rør salt, bagepulver, kakao og mel sammen.
Hvis du bruger en standmixer, brug padlen, ellers en grydeske. Rør mel-blandingen, lidt ad gangen i smør-blandingen. Dejen er ret fast når alt melet er tilføjet, næsten som en brøddej.
Bland nu, skumfiduser, hasselnødder og chokoladeknapper i dejen, ælt det eventuelt i.
Bred nu dejen ud på bagepladen, så det er jævnt og ca. 3 cm i tykkelse.
Bag i ca. 25-28 minutter, den skal være sprød i kanten og blød i midten. (Hvis du gerne vil have at din brownie er til den bløde side, så skal den ikke være så sprød i kanten)

Lad den afkøle på en rist, inden du skærer den ud i ønsket størrelse.

De holder sig udmærket i en tætsluttende beholder i en uges tid, ellers kan de med fordel fryses ned.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar